Tuesday, August 2, 2011

1st Ramadhan...

Alhamdulillah..YEEEAAAHH selamat menunaikan ibadah puasa sehari semlm...moga mampu meneruskan ibadah puasa ni hingga tamat ramadhan...yela dlm sarat2 ni membawa satu nyawa berharga dlm perut...terawikh..belum lg mampu buat sbb berat dh bertambah (adakah logik kah alasan itu)..ditambah pulak tangan yg sakit ke due2 belah..xleh nak angkat benda berat mcm terseliuh pun ada...

semlm 1st ramadhan aku g check up mcm biasa...so far ok..blood pressure yg suka merendah diri dh kembali normal..hb yg dl bwh 11 skerg dh lbh 11..mungkin sbb vitamin yg aku mkn dn hubby suka sgt belikan aku mknan utk tmbh darah...tinggi rahim same like umur baby..nurse check heartbeat..makkk aii nurse ckp lajunye heartbeat...tetibe nurse tu ada kerja klua jap dn masuk check blk..normal la plak..mmm bab heartbeat nie mendebarkan la jugak...sbb pernah ada pengalaman kan....anyway nurse pun xtau nak isi ape dlm buku merah aku tu..next check up 2 wks lg n lps tu seminggu skali..WHAATS dh nk 9 bln dh...sungguh mendebarkan....

ok....nk pikir menu berbuka ptg ni..tp aku xde selera makan lak puasa kali ni..xtau nk makan ape...nape ek??? yg pasti mmg xde tenaga nk memasak lg utk berbuka..ditambah aku yg xde la pandai masak ni..hehehe..kt upah org masak atau kt membeli je di bazar...sori ye en hubby...tp sahur sy masakla ape yg reti ye...

2 comments:

faiez said...

banyak kan berdoa nane eh...sempena Rmadhan..moga dipermudahkan urusan melahirkan....

ziraziz said...

waa, dh xlme nk dpt baby..menghitung hariii.. :)

HIDUP BAHAGIA BERSAMA

Daisypath Anniversary tickers

PUTERA PERTAMA

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

PUTERA KE DUA

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers>
Designed by UMIESUEstudio 2014