Wednesday, August 3, 2011

morning

salam..
ari ni aku sampai opis awal..seblm kol 8 dh terpacak dpn gate premier ni...bg org lain biasala tu sblm kol 8 dh smpai tp bg aku ianya sungguh luar biasa..keja kali ni xde punch card so aku sesuka ati (mcm company sendiri) nk dtg kol brape pun....slalu kol 8 masih ada kt umah lg...kol 9 smpai opis pun pernah...dtg lmbt tp blk awal lak..patutla duit asyik xcukup je..gaji xberkat agaknye..

sempena bln posa yg mulia ni aku plan nk dtg awal walaupun kena klua umah 7pg sbb jln yg jem teruk kt bkt kuang tu...kalau jambatan bkt kuang dh siap mesti xyh mengharungi jem tu lg..kol 7.45 sempat lg nk klua..hari pertama dn kedua puasa azam xberjaya sbb aku g klinik..so ari ni sgtla berjaya...

tp mcm hampeh je nama je dtg awal tp berfb dn berblogging lak...ptt dtg2 trusla wt keja...

1 comment:

ziraziz said...

hehe xpe nane..jnji x b,fb n b,blogging time keje..

errr, cket2 blh la... :P..aslkn x jejas produktiviti...ha3..

HIDUP BAHAGIA BERSAMA

Daisypath Anniversary tickers

PUTERA PERTAMA

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

PUTERA KE DUA

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers>
Designed by UMIESUEstudio 2014