Monday, July 25, 2011

Ari ini....

Happy birthday to me....hehehe....
Anyway ari ni pun besday mama...jarang kan org dpt sharing besday dgn ibu tersayang....mesti mama sgt hepi masa lahirkan aku sbb sama besday dgn dia...Happy birthday mama tercinta...xdpt kt nak meraikan birthday bersama2 thn ni..maklumla ankmu ini jauh di mata...

Apa pun ari ni dh 32 wks dah aka 8 months pregnancy...uhhh sungguh mendebarkan ati ini...dlm masa yg sama x sabar nak tunggu baby klua....ya Allah semoga segalanya berjalan....

P/s- office sunyi sume g offshore..tglla mamat 2 org ni yg gile2...lehla aku blanja 2 org ni je sempena besday aku...

2 comments:

faiez said...

Alololololo so sweet..nape aku xtahu hah???baru ku tahu ko share besday nagn mama mu..happy besday to makcik too...lame xmkn masakan mak ko nane oi....

ziraziz said...

hepi besday nane....n hepi besday utk mama nane jgk :)..

hepi2 sokmo n moga bhgia selamanya...

HIDUP BAHAGIA BERSAMA

Daisypath Anniversary tickers

PUTERA PERTAMA

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

PUTERA KE DUA

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers>
Designed by UMIESUEstudio 2014