Wednesday, July 6, 2011

Am i tired???

Salam...

Pg td dtg keja...diorg ckp muka aku pucat dn lesi...ye ke???
 hahaha muka buruk gile...mungkin mata tu nmpak mcm xcukup tido je...

ntah la ek sekrg mcm sakit2 badan je masa tidur..so mcm x comfortable je..so byk terjaga dn tu yg mcm xcukup tidur je...tp maybe sbb byk sgt travel before this yg membuatkan badan rasa letih je sekrg...maybe its time for me to have enough rest...bab ckp my officemate (lelaki lak tu) " ko kena start rest cukup2 dh ni..nnt nk guna tenaga utk push" hahaha mcm kalakar je statement dia..tp mcm betul gak..

cite psl persiapan...persiapan baby byk yg almost complete dh...tgl persiapan mamanye lak..pakaian, kain dn segala mcm keperluan baby dh beli dh..beli sekali gus je masa anakku buat members day ari tu..lgpun beli sikit2 je...cuma tgl brg2 besar2 je xbeli lg mcm katil, besen dn yg lain2la...maybe kebykannye leh dibeli bila baby dh kluar nnt...tilam kekabu baru je ditempah online..br je berjinak2 online shopping..mcm best la plak..byk gak blanje kena kluarkan for first baby ni kan...

k la br je abis lunch dn agakla mengantukkan...nk basuh muka, solat dn sambung wt keja..ari ni byk ngular je sbb sume ckp aku letih so mls nk stress2kan diri....

p/s: dh boleh finalize nama baby dh ni kn..tp masih mencari2 nama2 lain yg best gak...

3 comments:

mrs.lazura said...

bb boi ke gurl ni nane?
huhuh....a ah pucat sket

Lily@MamaZaraZareef said...

yekla..muka nmpak pucat n penat..aku dulu pon dua2 kali time peknen, mmg stress giler ngan keja..ntah ape kena time bile dh sarat jek time tulah keja mula melambak..huhu

nane n kerry said...

nanee-its a boy insyaAllah..
lily- tula byk gile keja..tp xde stress gile pun cuma agak keletihan...xsabar nk cuti hehehe

HIDUP BAHAGIA BERSAMA

Daisypath Anniversary tickers

PUTERA PERTAMA

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

PUTERA KE DUA

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers>
Designed by UMIESUEstudio 2014