Monday, May 23, 2011

simple je thn ni...

Salam...

Ingat x dulu ckp nk wt preparation utk besday my hubby...mmm akhirnya hasil x menjadi seperti yg dirancang...xde pun sambutan sprt dahulu...ptt dh dok sama senang la nk celebrate kan...maybe masa yg agak kebzan dan keadaan kewangan yg kurang memberangsangkan bln ni....duit byk didermakan ke stesen minyak yg mana tiap2 minggu kami pulang ke trg, menderma pd nenek dgn harapan pertlgn cucu mu ni insyaAllah dpt mempermudahkan aku dn baby...dn menderma pd ramai lg...tp xkisahla kami ikhlas atas semua tu...

mmm cuanan ckp nk wtkan gak cheese cake utk hubby..siap dh beli brg2 utk wt kek..tp masa mencemburui kami semua...so cake x kesampaian...tp sempat gak bg gift yg xdela sesepesel mana pun utk hubby tercinta...idea last minit gak ni
besar x adiah...cop ni bkn hadiah utk my hubby tp 4 my bro...
ha nie dia...yg mampu digrab utk bg hubby..org tu pun nasib terima tempahan last minit..
tukang buat ckp simple je...xpela asal sedap...aku n hubby je dok mkn...

mmm nasib hubby hepi gk dpt coklat ni...surprise lg masa dpt aidah ni...mlm tu aku memasak utk hubby..spegheti spesel main campak2...hahaha tp lupa lk nk amek gmbr..nasib hubby ckp sdp (ke dia saje nk amek ati...)esoknya cuti satu ari main masak2 lg...mcm2 menu...xsangka jd gk aku masak anyway hubby sgt2 hepi sbb dia kata jarang aku suka memasak ni...even xdpt adiah yg mahal2 dn tanpa kek dia berpuas ati dgn ape yg aku berikan dn layanan istimewa aku ari tu...

xpela nnt anniversary kt cuba utk sambut sama2 ye...

2 comments:

siti ketty sidek said...

teringgat kek coklat yang kak farhana selalu bagi tu............x blh order ker kak.x ader resepi ker kak.....

nane n kerry said...

nk antar camne kt korg? lgpun bkn sy yg wat so xtau resipi la hehehe

HIDUP BAHAGIA BERSAMA

Daisypath Anniversary tickers

PUTERA PERTAMA

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

PUTERA KE DUA

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers>
Designed by UMIESUEstudio 2014