Wednesday, September 7, 2011

Menghitung ari....

Salam...

Menghitung ari..detik demi detik...
semua mesti tau kan menghitung ari apekan..
perasaan berbagai2 sekrg..
sape yg berpengalam tu tau la kan camne rasanye..
sape yg xtau tu perasaan ni kalah masa amek result spm nk klua..
maupun tunggu nak diijab kabulkan..

baby baby..brape kali ckp kt dia klua cpt2 syg..hehehe..
bkn xsabar atau ape...
mmm mmg xsabar pun nk jumpe si kecik..
xsabar nk mengendong si kecik even xpernah buat pun seumur idup ini...
selain xsabar tkt en hubby kena bertugas di luar kwsn..
dh 2 bln die mengelat x naik chopper maupun bot..
dn 2 bln gak kewangan kami cukup2 mkn je..
bos die yg kt sini maybe paham..
tp nk mengadap bos mat saleh kt KL tu kan..
yela budaya mat saleh dgn budaya kt bkn sama pun kn...

xpela doakan yg terbaik je utk menghadapi situasi ni...
tanda2...konpius gak mana yg betul mana yg x?
selagi lum btl2 sakit dn xklua whatever dr bwh tu bknla kot kn..hehehe...
anyway thanks pd kwn2 dn sedara mara yg bg support..
yg bg tips juge..
sama2 la doa n tawakkal pd yg Maha Esa
sbb hanya Dia yg mengetahui segalanye kan...

buat kwn2 walau raya dh lepas ampun dn maaf di pinta sekali lg...
time kasih sekali lg atas doa2 kalian...
Regards,

4 comments:

ziraziz said...

moga cpt2 slmt semuanya... :)

mizzyN said...

Setiap kali cek perut doktor akan pesan klo sakit and ada tanda2 terus gi spital. Aku rasa sakit2 yang konsisten tu yg gi spital. Nak tunggu tanda x tau la bila sbb kat spital apa pun x pecah lagi. Maka ikutla gerak hati ko ye dan insyaAllah semua ok.

Julie Jamaludin said...

good luck nane... insyaAllah akan tiba masanya... jgn lupe tanda fkc (fetal kick chart) tu... Contraction kalau dah kerap n makin kerap tu pegi je hospital.. aku dulu xde turun tanda sgt pun... skali pegi, tgk2 dh buka jalan lebih drp 4cm...

naney said...

zira- thanks...
nadh- tula kena ikut gerak ati..so far lum sakit yg consistent...
julie- thanks..sakit xkerap pun lg..baby pun aktif lg..

HIDUP BAHAGIA BERSAMA

Daisypath Anniversary tickers

PUTERA PERTAMA

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

PUTERA KE DUA

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers>
Designed by UMIESUEstudio 2014