Wednesday, October 29, 2014

First time bertuah....

Salam.... ni cite lama gk... ai la bila la nk update story br kn... bila cite lama dh abis cite kot hehehe...

Anak2 i dl minum anmum... waaa susu ni mmg mahal sikit.. dl la sekrg kt dh downgrade sikit susu diorg hehehe... so biasala susu fm ni bykla leh redeem kalo simpan pencedok dia... mmg i slalu simpan pencedok susu ni sbb slalu redeem pun... so bila dia open utk redeem biasanye redeem susu maka i semangatla antar pencedok tu kt diorg...
Ok based on iklan tu sape yg bertuah leh dpt microwave tu... mmm mmg slalu redeem susu akan dpt mcm2... tp kali ni yg best kot... tp ms redeem tu xdela kisah sgt dpt ke x...

Xlama lps tu diorg antar la susu yg i redeem tu.. by that time i dh tukar susu lain pun.. tp saje je guna jela susu free tu...

Then bln 8 ari tu... i dpt kol... biasa no xkenal xsuka angkat sbb biasa offer insurance... i lak jenis xsuka tolak2... so mls nk accept lg so mls angkat.. tp kali ni tergerak nk angkat... pastu dia ckp Tahniah puan menang microwave.. lama dh sy kol puan tp xangkat2... pastu dia ckp last leh amek ujung bln 8... dia suruh amek kt kl... kalo nk antar wakil leh tp kena tulis surat...

Mmmm masa dia kol tu dh wk3 august dh... mana ada masa nk g kl.. lgpun that weeken adik ipar kawen... oh ye x cite lg psl adik ipar i nye wedding kn... so serba salah nk amek x... try ty sedara mara kt kl semua xfree nk amek... lgpun suh amek kt sg buloh... ada gk mmbr opis ckp leh caya ke...

Hahaha sbb tkt tertipu i pun google la.. kot2 ada org share pernah dpt microwave ni ke... tp xde... last2 i jumpe fb anmum club which i xlike pun...


Hahaha rupenye bln 6 dia dh announce nama... tp xperasan lak...

Ok last skali pkir nye pkir en hubby ckp kt jela g amek kt sg buloh tu... maka kami pun g amek pastu blk direct ke kuala trg sbb wedding adir ipar.. hehehe... bertolak dr kemaman kol 8am.. smpai sg buloh kol 12... smpai kuala trg kol 7pm... byk gak berenti mkn, tukar pampers, mcm2 la.. 

Makanye rumah br kami guna mirowave br la... br try panaskan makanan je... benda lain xtry lg.. sbb dia leh grill dn bakar gk...
Nila rupe microwave br... yg lama ada lg maybe akan antar rumah mak.mertua.. 

First time rs bertuah.. biasa lucky draw pun i xpernah dpt.. Alhamdulillah.. rezeki rumah br....

3 comments:

Didie Kamila said...

Bestnye dpt microwave free..:)

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

wahhhh..serius bertuahhhhh..congratssss..^_^

AsNiza said...

wahhhhh.. alhamdulillah rejeki umah baru. huhu

HIDUP BAHAGIA BERSAMA

Daisypath Anniversary tickers

PUTERA PERTAMA

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

PUTERA KE DUA

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers>
Designed by UMIESUEstudio 2014