Monday, October 13, 2014

Family gathering - part 2

Salam

Ok here we go part2... tp tgh byk keja so update sgtla pantas ye....
Ok ats ni agenda 2 hari masa family day tu... sebelum tu kami siap ada pendaftaran lg ms nk check in... masa smpai agakla kelam kabut sikit.. sbb bilik xready lg.. hanya bbrp org family je dpt blk.. pastu semua xon time lk tu... pendaftaran ni to make sure semua dpt kunci blk masing2 dn dpt agenda sorg satumm siap dpt door gift satu family satu lg...

Pastu aktiviti telematch.... my auntie yg prepare semua aktiviti... ktorg main je... dr yg kecik smpai yg tua main telematch ni.. mcm2 aktiviti... masa telematch ni kami pakai baju sama satu family... here the photo...




Kami buat kt kawasan telematch... wisel, mikrofon, bola dn bbrp alatan lain hotel sediakan.. kami sediakan alatan mcm tepung la, kain ikat kaki la yg remeh2 tu... hotel pun ada sediakan air gk tp xbest dn masam hehehe... kos sewa tapak ni... mmmm xsure lk... rs kami xbyr ape2.. tp xtau la kalo my auntie sponsor kn...

Lps telematch diorg mandi2 kolam lak...

Pastu mlm tu ada dinner lak... tema dinner hari raya.. ms dinner nila penyampaian hadiah game td.. pastu ada la gk indoor game sikit2... pastu ada video family kami dr atuk dn arwah mok, majlis kawen anak2 dn kenangan2 kami semua... layan gmbr yg xbyk sgt ni...




Ari esoknye... ada tressure hunt plak.. kejap je pun tressure huntnye.. cr brg2 yg disembunyikan kt kawasan hotel...then sempat lg bdk2 ni mandi kolam...lps tu packing2 nk blk...  lps lunch kami semua check out...

Ops seblm lupa nk share menu sepanjang kami kt hotel.. breakfast tu std buffer hotel je.. hotel sediakan dinner dn lunch kami... harge dinner rm35 sekepala dn lunch.. rm15 sekepala...


Hehehe amek gmbr laptop je.. secara keseluruhan kami enjoy gathering kali ni... semua pun hepi.. walaupun ada kekurangan sana sini tp okla berdasarkan budget dn first time buat kn... next time kami plan nk buat lg insyaAllah....

1 comment:

Dokter faRyn said...

macam best weh.
kitorang pun dah lama tak bergathering besar ni. :)

HIDUP BAHAGIA BERSAMA

Daisypath Anniversary tickers

PUTERA PERTAMA

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

PUTERA KE DUA

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers>
Designed by UMIESUEstudio 2014