Monday, October 15, 2012

Pengubat duka dn lara...

Salam..

Daku stress..ada tragedi october menimpa.. tragedi ape..mmmm nk share ke xnk nk share ke xnk.mmmm xperlula..biarla ianya lenyap dr ingatan ku kn.. bile stress ni meh kt pandang muka bdk ni..

mmm suka senyum sekrg pandang kamera.. bila la anak mama ni nk tumbuh rambut hehehe..anyway Nuh Iman dh 13m dh sekrg.dh agak nakal dn aktif...suka sgt nk syg or cium org...pantang nmpk bb...Nuh xtakut org pun..sape nk hulur tgn dia ikut je..bahaya gak camtu..tp time mood xbaik dia dgn semua org dia xnk kecuali dgn mama dia je..

teringat semlm masa ku bz2 kt dapur.. ku tinggalkan dia je dia kt ruang tamu..lgpun dh pasang pagar so dia xleh nk merayap masuk dapur.. ku dgr Nuh menangis..bkn menangis act merengek je.. aku g kt dia pujuk2 dia tp still dia nangis.. nk ckp nak susu br minum susu.. rupe2nye bantal bucuk dia tersangkut kt kerusi..aku bg bantal bucuk terus die senyum suka cium2 bantal bucuk dia...syg betuk dgn bantal bucuk dia...

mlm td lk dia nak susu..menangis2 nk susu..biasanya ayah dia la tukang buat susu..hampeh kn mamanye hehehe... tp mlm td aku terajin lk buatkan susu utk dia.. biasa kalo ayah dia buat susu Nuh akan bangun ikut g dapur..tp masa aku wt dia xikut lk.rupe2nye dia sibuk tarik tgn ayah dia tepuk ayah dia suh buat susu....hehehe maybe dia dh biasa bila mintak susu ayah yg buatkan.. yes Nuh sgt manja dgn ayah dia..

byk lg aksi2 Nuh bila bercerita dgn hubby buat kami senyum dn ketawa.. betul la kan anak pengubat duka dn lara..lg2 selps melalui tragedi oktober br2 ni..huhuhu.. moga Nuh Iman jd anak yg soleh dn abang yg baik ye nnt.. penyeri rumah tangga kami...

1 comment:

Lily@MamaZaraZareef said...

huhu..tragedi oct ape tu..moga semua baik2 aje k

HIDUP BAHAGIA BERSAMA

Daisypath Anniversary tickers

PUTERA PERTAMA

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

PUTERA KE DUA

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers>
Designed by UMIESUEstudio 2014