Monday, October 8, 2012

berdebar..

Salam..

Pg td terjaga jam 2 pg...terkejut tgk hanya aku dn hubby atas katil....terus kejut hubby...
"Abg! mana anak abg?"

Kami cari2 kt bawah katil..takut la dia terjatuh...dn tkt terjatuh kami xsedar dia nangis or dh berenti nangis...Nuh xde!!! kami pun keluar blk..kebetulan blk x tutup pintu... tgk2 Nuh ada elok2 je tdo kt luar n atas simen... aduh anak mama kn doc dh ckp Nuh xleh sejuk2..

Act mmg slalu Nuh tdo atas simen..tp bkn la bgn di tgh malam dn turun katil cr simen..normally masa dia nk start tdo..bila mana mama dh xlarat nk pujuk suruh tdo..biasanye Nuh akan tdo sendiri lps puas bermain..dia akan cr port yg best nk landing and normally atas simen la...tp tu kan xbaik utk kesihatan....

So what is our next plan..tutup pintu bilik tp kt bilik pun ada simen..or should we install air cond.. sbb dl masa tdo kt cameron Nuh tdo nyenyak xbangun pun...so maybe dia suka tmpt2 sejuk...mmm tp nk pasang air cond dok umah sewa n mesti nnt bil api pun tinggi...huhuhu..tgk la nnt camne kn...

Nuh nuh tu tandanye dia dh besar kan..dh leh cr tmpt yg selesa nk tdo...

2 comments:

Lily@MamaZaraZareef said...

anak2 aku pon memang lena abeh kalau ada ekon..tp suhu ekon kena jaga sketlah..sejuk sgt tkt diorang batuk..klu tk pasang langsung plak, diorang panas siap boleh ruam2..manja tolla..hahahaha

ziraziz said...

..nsb baik hilang dlm umah..tuuu nuh kasi hint, nk tdo dlm bilik sndri dah.. :)

HIDUP BAHAGIA BERSAMA

Daisypath Anniversary tickers

PUTERA PERTAMA

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

PUTERA KE DUA

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers>
Designed by UMIESUEstudio 2014