Tuesday, March 22, 2011

satu ari di ari selasa...

Salam dn hi...
Ari ni ari selasa...esok SPM klua...huhuhu...all the best buat cousin aku syasya dan izhar....
Ari ni still rasa malas lg nak wat keja...rasa dah terpengaruh dgn faiz yang teringin nak jadi suri rumah sepenuh masa...dia xpela ada anak nak jaga....aku nie awatnye nak brenti kn..ape reason yg kukuh nk brenti pun..akhir2 ni pening dan loya lak rasa...ngandung dh kot...huhuhu...
Act rasa loya lak nk jwb questionnaire2 nie...yela musim berebut tender...so bykla soalan2 dn doc2 penting nk kena submit utk dptkan tender...tp d prob is sy budak masih belajar...byk gak yg xtau yg kena blajar...kena study..bkn leh sukati2 je jwb soalan2 client ni...tula dl nk sgt menceburi oil n gas kan...
tp xpela take it as positive..sementara membuat keja ni dpt gak blajar byk benda sambil menjwb soalan2 ni..lgpun tender2 ni penting nk dptkan bisnes dn duit poket kite gak...
Last but not least..all the best buat ima dn naquib yg akan berlepas ke offshore utk wt testing utk new tender gak...g offshore naik bot lak tu..dh la cuaca agak x brape baik..moga terlepas dr kemabukan ombak laut dan selamat kembali ke darat...

3 comments:

siti ketty sidek said...

wah kak dah ader tanda2 ker......^_^

nane n kerry said...

bukan tanda2 lg confirm dh hehehe

faiez said...

hihi..penyakit malas pun leh berjangkit eh???

HIDUP BAHAGIA BERSAMA

Daisypath Anniversary tickers

PUTERA PERTAMA

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

PUTERA KE DUA

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers>
Designed by UMIESUEstudio 2014