Tuesday, June 16, 2015

Lama menghilang

Salam...

ari tu ckp nk update blog tp xterupdate2.. even xde yg baca tp blog ni dah macam diari ni.. kita luahkan apa yg terbuku di hati.. hehehe..

Ok... we start our story with this..
Alhamdulillah genap 5 tahun dirikan rumah tangga.. dulu masa first anniversary bkn main cite panjang2 kan camne leh jumpe en hubby..siap 2 episode lg.. now dh 5 hari berlalu.. baru nk war-warkan kt sini.. mmm 5 thn ni xde ape2 celebration pun.. mungkin kami bkn kaki2 jiwang hahaha... xpun bkn kemestian pun nk sambut.. lgpun masa anniversary tu beg I hilang kt Kuantan Airport.. bukan hilang tp diorg tertegl kt KLIA.. marah sgt tu maa tu....

Lps tu nk story...
tadaaa.. kandungan ke 4 anak ke 3 insyaAllah.. tercapai gk hasrat I nk anak 2 tahun sorg.. larat ke ramai2 hahaha.. ala anak2 kan rezeki Allah...insyaAllah boleh kot.. ok due bln 11 nnt... dh 18 wks dh pun... masa tu si Qayyum dh 2 tahun 9 bln dh.. almost 3 years dh... ok kot hehehe...mmm tetiba sian Qayyum x byk kt stori2 kt sini.. tp kt fb bersepah2 muka dia kan.... lepas tu rasa nk pencen la.. seketika or selama2nya.. nnt akan di bawa ke perbincangan keluarga.. sbb dh 3 series xlarat dh nk ngandung2 ni hahaha...

mmm actually byk lg benda nk luahkan tp mcm xkesampaian je sekrg.. sekrg rumah dh masuk streamyx so harapan berinternet, berblogging dgn jayanya dia rumah tu bolehla kn....

kalau ada masa (hahaha bile la ada masa tu kn) kt coret2 lg....

1 comment:

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

congrats for 5th anniversary,,and congrats utk 3rd bby jugak..nnti rs nk pencen jp je tuh kang ank dh besar rindu nk peknen balik..kekekeke

HIDUP BAHAGIA BERSAMA

Daisypath Anniversary tickers

PUTERA PERTAMA

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

PUTERA KE DUA

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers>
Designed by UMIESUEstudio 2014