Tuesday, May 21, 2013

the brothers...

Salam..

I'm still super duper busy...tender dtg bertimpa2..abis tender cust complaint lagi..pastu audit lg...pastu mmm...dh nama keja kan..lama x sebusy camni..

I'm as mother of two for sure la busy juga di umah..nasib hubby ada tlg..kalo tgl berdua je dgn bdk dua org tu aduh duh duh mmg la x menang tgn...

Nuh... sedar x sedar dh besar dh dia..but still org igt dia kecik lg..ramai rindu Nuh..atuk n nenek kt jb..kalo kol nk ckp dgn Nuh..atuk n nenek kt trg kalau boleh tiap2 minggu nk ktorg blk..tp makin besar makin pandai wt perangai sikit..x bg sesuatu pandai jerit2 nk...kdg2 siap guling2.. mmm anak la anak..kekdg mencabar emosi gk si Nuh ni.. tp kdg2 dia baik je..suh amek ape dia amek..kalo salin pampers adik automatik dia amek pampers adik buang dlm tong sampah..kalau nmpk hp mama sepah2 dia amek bg kt mama... still xsuka tgk tv...xtau la ape yg dia wt dia diam..suka main bola, main basikal..senang cite suka wt aktiviti fizikal.. kalau dia amek sesuatu kdg2 dia dia akan pulang blk tmpt dia amek...cth amek brg dlm laci kalo dia bosan dia simpan blk dlm laci..cuma main campak jela...mmm byk lg nk cite psl Nuh ni sbnrnye..

Luth lak..dh 3 months dh..still fully bf..mcm xsangka leh fully.. pdhal pum pun xdela byk sgt..pastu freezer xdela penuh mcm org.. luth byk minum fresh ebm..frozen ebm ada tp simpan sikit2 kot2 la mama kena outstation..org ckp Luth comel muka pompuan..luth mmg comel hehehe..smpai mak sedara hubby ty aku ada kenan dgn mat saleh ke ms g outstation time ngandung..mmm kompius gk time tu..xdela muka mat saleh cuma lbh cerah dr Nuh masa kecik.. luth lg baik compare Nuh ms kecik..maybe dia tau abg dia tgh aktif.. baik je kalau letak.. cuma kalo dia lapar or ngantuk br dia ngamuk...tu pun nangis klua suara halus je...sekrg mulut pot pet dh.. dh pndai meniarap before 3 month lg..waaa lg handal dr abg Nuh..

mmm tula short cite psl dua beradik ni..byk lg nk cite nnt la kalo ada kekangan waktu... anyway Nuh xleh dibiarkan berdua je dgn Luth... nnt kt cite kalo Nuh dn Luth bersama..layan photo dl...




ok sambung buat keja.....

1 comment:

Lily@MamaZaraZareef said...

yela..lain sket muka due beradik ni kan..tgk luth rindu nak ada bby kecik lagi..hihihi

HIDUP BAHAGIA BERSAMA

Daisypath Anniversary tickers

PUTERA PERTAMA

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

PUTERA KE DUA

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers>
Designed by UMIESUEstudio 2014