Monday, June 11, 2012

2nd Anniversary

Today is my second anniversary..mmm xde sambutan meriah pun..just iringan doa agar famili kami sentiasa dilimpahi rahmat dan dimurahkan rezeki dariNya.. semoga ikatan kasih sayang kami kekal hingga ke syurga...dn kalo boleh bertambah mekar kan..

esok lak Nuh genap 9 bln..yeaaa dh besar dh anak mama..org ckp lehla tmbh sorg lg..xcukup lg 2 thn kan...igt nk jarakkan..tp pkir2 umur pun dh nk masuk angka 3 so kalo ada rezeki drNya apa salah kan..lgpun excited tgk mmbr2 yg tgh pregnant, tunggu nk melahirkan dn dpt bb baru..best kan...

Nuh nk masuk 9m dh tmbh dh 2 gigi atas..so 4 btg gigi dh..dh merayap memanjat ke sana sini..try mentatih dia tp dia mls lak..huhuhu...xdela nk sgt dia cpt jalan tp tgk dia dh pandai memanjat excited lak nk tgk dia jalan hehehe...dia dh pndai lambai2 org..tp tgk org gak..ada yg dia suka je nk babai ada yg dia mcm blur tgk org babai dia...hehehe...mmm bab mkn mmg dia suka..sumbat la ape nganga mulut sebesar2 nye..ada org ckp budak bsr ni xsuka mkn kan tp Nuh ni gemar lak mkn..





Alhamdulillah syukur dikelilingi org tersyg.....

p/s- Menunggu berite gembira dr my sis in law..Nuh xsabar nk dpt sepupu br..

2 comments:

ziraziz said...

happy anniversary..moga bahgia hingga hujung nyawa :)

Lily@MamaZaraZareef said...

happy anniversary nane..semoga terus kekal bahagia selamanye ye..good luck jugak utk misi buat adik utk nuh k..^__^

HIDUP BAHAGIA BERSAMA

Daisypath Anniversary tickers

PUTERA PERTAMA

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

PUTERA KE DUA

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers>
Designed by UMIESUEstudio 2014