Friday, April 20, 2012

sian Nuh..

Salam..

Ku demam ari ni...dh start demam dr kt Labuan lg...ari khamis ari tu MC...dlm demam2 nk spend time gk dgn Nuh..mmmm xpsl2 dia jangkit dgn mamanye...

sain Nuh kan...tp yg plg kesian pg td Nuh jatuh katil..wuaaa menangis dia...di mana kami masa dia jatuh??? kami ada je tdo tanpa sedar..aku dh mmgla sbb mkn ubat batuk...ayah Nuh...mmm ayah ni biasanya x alert la kalo mama dia ada...kami angakat Nuh trus dia menangis tersedu2 je..pastu xlama lps tu dh ok dh..

agakla risau yela jatuh mana la tau ada ape2...so kami bwk g klinik....doc pesan kalo anak jatuh sila perhatikan dia 24hrs...tgk2 kalo ada klua cecair atau darah kt telinga, idung or dia muntah..kalo ada cpt2 bwk g klink blk tkt pendarahan dlm kepala...pastu baringkan dia..kalo dia leh gerakkan tgn dn kaki so okla..rasa tulang rusuk or pelvis tkt ada patah..tp so far ok je..dn Nuh guess what lps dia jth tu lehla lg dia aktif siap merayap masuk dapur lg...

tula bahayakan anak jatuh katil ni...kami nk bukak katil dia tp tula space xde..umah kami ni kecik je...so solutionnye lps ni tdo bwh je...

anyway tu cite pg td...tghari lak biasala Nuh sekrg dh pndai merayap...so ayah dia kepong la kwsn mainan dia...si Nuh xpuas ati nk gk merentasi kekepungan tu,,,,tetibe dgr dia meraung..alamak....Nuh dh terantuk kabinet tv...huhuhu sian anak mama incident ke 2 dh...

sian Nuh ari ni..xpela boboy kan anak mama kena kuat dn lasak...risau gak dgn kebuasan dn kenakalan dia sekrg..xleh tgl dh...ari ni setiap jam check seluruh tubuh Nuh..kot2 ada lebam2 yg x perasan..tp Alhamdulillah ok je sume...

penat kn jaga Nuh sekrg...tp xpe mama ejoy!!!

2 comments:

Zurani said...

ayesha pon jatuh katil pg td. kesian die. dala demam x baik lg..

armouris said...

terjumpa info ni, juga pasal demam…. sharing is caring :) - Cara Redakan Panas Demam Dengan Mudah

HIDUP BAHAGIA BERSAMA

Daisypath Anniversary tickers

PUTERA PERTAMA

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

PUTERA KE DUA

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers>
Designed by UMIESUEstudio 2014